torstai 27. helmikuuta 2014

Instagramseuraajat poistavat kiloja kuin itsestään!! :) #Gofitness #bikinifitness #fitnessprodee #prodeprode

Heippa!! :)
Ajattelin teille näin torstai-illan kunniaksi päivittää sittenkin vähän fitness-blogia!!! :) Elämä on ihanaa ja fitness-life todellakin on huippuu!!!

Kerron vähän itsestäni ja taustojani, kuinka innostuin tästä niin ihanasta fitness-elämästä!! :) Nytkin syön maitorahkaa tässä kesken kirjoituksen, hih! <3 Lihakset kasvaa!!

Kuinka kiinnostuin fitnessistä?
Nykyisin kaikki mitä tarvitsen kaupasta, löytyy tästä hyllyköstä!! :) Eläköön fitness-elämä ja tiukat urheilutrikoot!

- Tais olla joku väsyny ilta helmikuun lopussa 2014, mietin 22-vuoden tietokonepelaamisen jälkeen (koskaan en ole liikkunut ennen) että pitäisi varmaan vähän edetä elämässä. Muutama ystäväni on hurahtanut täysin lajiin, ja houkutteli minut tietokonepelien ihmeellisestä maailmasta liikkumaan.

Kaikki oikeastaan alkoi siitä, kun kävin ostamassa fitness-vaatteita Forumin stadiumista (jee, hyvä stadium!!:) ) tiukat urheilutrikoot, värikkäät treenikengät, sekä betterbodies salipaita. Aluksi salilla tein vain penkkiä, sekä siis jokaisen sarjan jälkeen nappasin kuvan peilin edessä, alkoi itsetuntoni nousta kuva-kuvalta korkeammalle!! :) Ja tässä sitä ollaan, matkalla fitness-maailman huipulle!!

Ihana huomata myös se, kuinka Instagram-seuraajat auttavat painonpudotuksessa, jokainen seuraaja on mulle tärkeä tässä fitness-uran HUIPPUaikoina!!!! Kiitos teille, ilman teitä en olisi tässä!!! <3

            
Tässä siis mun päivän lounas! :) päällä proteiiniströsseli, proteiinikinuskia ja proteiinipullataikinaa!! Hienoa työtä fitness-arnolds!!! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti