keskiviikko 26. helmikuuta 2014

#no #better #way #to #start #aday #than #FITNESS

Heippa kaikki fitness-blogin fitness-lukijat!!! ;--)
Paketti fitness-patukoita päivässä pitää lihakse terveinä!!! :)

Ihanaa kun teitä on täällä lukemassa niin paljon! Annaette mulle TODELLAKIN huikeeta fitness-treeni-intoa ja nostatatte mun nimenomaan FITNESS-itsetuntoa!!

Aamupala

Ihan ensimmäisenä haluan siis tuoda esille tän mun niin paljon kohutun fitness-ruokavalion!

No aamulla siis kun herään, otan fitness-vitamiineja sekä fitnessD-vitamiinia, että päivä lähtee käyntiin!!! :) Siihen päälle Valio Maitorahka fitness-bussipysäkillä FITNESS-vaatteissa siten, että kaikki varmasti näkevät!

Lounas

Valio maitorahka (25g proteiinia), sekä ananaspaloja. Siihen päälle vielä kerran Valio maitorahka (jotta kaikki varmasti näkevät että syön vain ja ainoastaan terveellisesti. Suosittelen, jos jää nälkä, niin syömään vielä jonkun vitun väsyneen proteiinipatukan mitä kaikki läskit vetää ihranhimoon kun ei kehtaa FITNESS-buumin takia ostaa normaalia suklaata.

Välipala

Valio maitorahka (25g proteiinia per annos) Tulihan kaikille selväksi proteiinin määrä)

Päivällinen

Valio maitorahka (25g proteiinia) proteiinipatukka (laihat huom!) sekä ananaspaloja.

Iltapala

Valio maitorahka (25g proteiinia) proteiinipatukka. Kevyt juoksulenkki ja 25g proteiinirahkaa. Myös muutama kuva peilin edessä päivän päätteeksi, kuinka lihaksesi ovat kehittyneet päivän aikana.





Ja siis ruokavaliooni kuuluu nykyään (ennen kuin lopetin mäkkiläskeilyn ja hurahdin tähän niin ihanaan fitness-elämään!)

Valio Maitorahka (25g proteiinia per annos), ananaspalat, sekä proteiinipatukat. Hurahdin siis siksi, koska muutkin liikkuu. Oikeasti en omasta tahdosta halua mennä salille, mutta kun muut menee ja se näyttää INSTAGRAMISSA kivalle (Instagram myös laihduttaa, olen itse laihtunut instagramilla monta monituista kiloa) myös se peilin edessä keikkuminen FITNESS-vaatteissa on niin ihanaa, sekä se kuluttaa paljon kaloreita ja käy ihan treenistä!

NOT A BETTER WAY TO START A DAY THAN FITNESS!!

Tässä siis treenimotivaatiota vielä!!! :)

Terkkuja kaikille fitness-hemmoille!! Erityten Sofia Ruusilalle! (Treenikamat on tärkeimmät treenatessa, ja se, että näyttää hyvälle! Eiks je?)




2 kommenttia:

  1. Terve,
    hei oon käyny salilla nyt 5 kertaa ja viime viikolla siis alotin. Olen tehnyt kolmijakoista ohjelmaa ja nyt mietinkin jokohan mulla olisi paljon puhuttu ylikunto? Oon nimittäin treenannu ihan hullusti salilla aina noin 1h 15min treenin. Aina reenin jälkeen tuntuu että lihakset ihan maksimaalisessa pumpissa, mut kotona taas sit väsyttää ja tekee mieli karkkii ja herkkuja ym :/ Pitäsköhän pitää reenistä nyt vähä taukoo ja vähä irrotella vaikka pari viikkoo, et lähtis toi ylikunto pois?? Mitä oot mieltä.

    VastaaPoista
  2. hei tnlzz!

    Kyllä pahasti siltä näyttää, että sulla on ylikunto. Todella hienoa, että olet omaksunut kuitenkin fitness-elämäntavan ja pyrit selvästi parhaaseen suoritukseen.

    Kuitenkin oon sitä mieltä, että karkit ei edelleenkään kuulu todelliseen fitness-elämään.. mutta ne kaikki kompensoituu sillä, että pukeudut salille todella "fitnessmäisesti". Jotkut erittäin räväkän väriset fitness-lenkkarit, tiukat salihousut, sekä vartaloa myötäilevä treenipaita. Millään muulla ei ole mitään väliä, tulokset nousevat kuin itsestään, ne on suoraan verrannollisia sun instagram-seuraajiin!!

    Hyvää fitness-kevättä sulle Tnlz!! ;)

    VastaaPoista